Persoonlijke ontwikkeling

Ja zeggen tegen een ander, is Nee zeggen tegen jezelf (en je gezin)

Je wilt graag groeien of je kan wel wat extra’s gebruiken. Je wilt gewoon wat leren en therapie is niet echt nodig. Je wilt vooral inzicht krijgen in je patronen en in je gedachten. En ook wil je weten hoe je bepaalde dingen kan veranderen.

Je hebt het advies gekregen om je meer te ontspannen of om een mindful cursus te volgen.  Je wilt tot rust komen en minder kritisch zijn. Je wilt af van die strenge stemmen in je hoofd en dat gepieker ben je meer dan zat. 

Je weet dat als je nog iets langer zo doorgaat je een burnout gaat krijgen. Je bent gewend goed voor de ander te zorgen, maar jezelf zet je vaak op de laatste plaats. 

Omdat veel mensen tegen overeenkomstige problemen oplopen, hebben we twee cursussen ontwikkeld die bijdragen aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ervaringen

Wat een fijne cursus! Het is voor mij een meerwaarde dat jullie het samen doen, omdat Dick vaak de helicopterview heeft en Anita betrokken en to the point is.

Cursiste Leren leven, 40 jr.

Ik heb al allerlei dure cursussen gevolgd om assertiever te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen, maar die leverden mij weinig op. Wat deze Grenzen!cursus zo anders maakt, is dat Anita zelf het een en ander heeft meegemaakt, waardoor ze echt weet waarover ze het heeft. Ze is heel openhartig, betrokken en oprecht.

Annemarie de Vries, Grenzen!